Автоматизирана билетна система

Автоматизираната билетна система работи по :
– автобусни линии от общинската транспортна схема – №10 ( кв. Хаджи Димитър- ЖП Гара), № 12 (Аспарухово – Бриз) и № 31А (ЖП Гара – Виница);
– тролейбусни линии №82 ( ж.к.Владисалвово бл.407- ЖП Гара обръщач тролеи), №83 (ж.к.Възраждане, ТИС Север обръщач тролеи- ЖП Гара обръщач тролеи) и №88 (ж.к.Владисалвово бл.407- Кораборемонтен завод).
Новата автоматизирана билетна система предлага удобства за гражданите които в рамките на 1 час имат възможност за прикачване от едно ППС с друго с въведени автомати за закупуване на електронни билети. Билети закупени от автоматите на спирки-ТРАКИЯ-ЦЕНТЪР и ТРАКИЯ-КВАРТАЛИ важат само за посочените линии. Закупуване на абонаментни карти се осъществява от автоматите на следните спирки: МАТРОСКИ КЛУБ,ТРАКИЯ-ЦЕНТЪР и ТРАКИЯ-КВАРТАЛИТЕ, както и могат да се зареждат в автоматите в ППС. Въвеждането на карта с електронни билети цели да улесни и да спести неудобства на пътниците, които ползват масовия градски транспорт в града. Ползването на карти е най-добрият вариант за активно пътуващите пътници, тъй като може да се зарежда многократно с електронни билети. Автоматите работят с монета от 10,20,50 и 1 лев както и с банкноти от 2 и 5 лева, автоматът връща ресто.

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 коментара “Автоматизирана билетна система”